Besiktning

Att besiktiga bilen är ungefär lika roligt som att göra en hälsokontroll. Skillnaden är att du inte behöver vara med om du inte vill. Lämna din bil hos oss så sköter vi allt för din räkning och du slipper passa tiden, vänta i kö utanför bilprovningen och kanske komma tillbaka för ombesiktning.
 Skulle din bil få några anmärkningar åtgärdar vi dem (efter ditt godkännande). Vi är även ackrediterade att släcka eventuella 2:or.

700 kr inkl. moms

Glas och Stenskott

MotorHalland hjälper vi dig med rutbyten och stenskottslagningar. Passa på att laga ditt stenskott direkt för att motverka vidare sprickbildning som kan leda till att hela rutan måste bytas.

Vi bjuder på självrisken vid reparation av stenskott!

O kr för stenskottslagning

FÖRMÅNS OCH -BETALKORT

För dig som äger en Volkswagen, AUDI eller Skoda har vi märkeskort som är fulltankade med förmåner utan att kostar någonting. Däremot får du många unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Läs mer om våra olika bilmärkens kortförmåner och ansök om ett gratis kort genom att klicka på respektive länkar:

VW           Audi           Skoda

 

BILTILLBEHÖR

Behöver du vinterfälgar till din bil, eller kanske en skidbox inför vintersemestern? Kanske en barnstol eller varför inte campingutrustning till fiskeresan? Här kan du hitta de tillbehör som passar till just din bil. Klicka på ditt bilmärke så kommer du till rätt tillbehörssida.

Tillbehör AUDI

Tillbehör VW

Tillbehör SKODA

MISSA INTE VÅRT NYHETSBREV

I MotorHallands nyhetsbrev får du kontinuerlig information och erbjudande om produkter, nyheter, specialevents, inbjudningar, provkörningar, tävlingar, rabatter och mycket, mycket mer. Missa inte detta!

Anmäl dig till nyhetsbrevet