Här finner Du samtliga lediga tjänster samt ansökningsinformation, välkommen med Din ansökan!

 

Motorhalland är återförsäljare för Volkswagen, Volkswagen Transport, Seat, Skoda och Scania Lastbilar. Vi har en lång historia som uppskattad arbetsgivare inom regionen. Vi bedriver verksamheten i Halmstad och Laholm fördelat på tre olika anläggningar. Motorhalland har 120 anställda och omsatte 2016 ca 630 miljoner kronor vilket gör oss till ett av de större företagen i Länet. Vi arbetar ständigt med kvalité och miljö i fokus. Våra kunder och vår personal är de viktigaste komponenterna i vår verksamhet.

 

LASTBILSMEKANIKER

Efterfrågan av reparationer och service ökar och vi söker nu mekaniker till vår Scania-verkstad i Halmstad.

 

Fordonsmekaniker
Vi söker dig som idag jobbar som mekaniker med bilar, maskiner, motorer eller med gedigen ”hemma skruvar erfarenhet”, som ihop med oss vill ta steget in i en snabbt utvecklande bransch. Du får gärna ha några års erfarenhet men vi tror också att någon med ett brinnande intresse och starkt engagemang kan gå långt.

 

Vem tror vi att du är?
Som person är du serviceinriktad, engagerad och utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla. Vi tror också att du är en kundorienterad lagspelare som bidrar till en härlig teamkänsla och gott humör.

 

Mycket goda utvecklingsmöjligheter
Vi satsar löpande på utbildning via Scanias utvecklingsprogram, vilket ger dig goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt, stabilt och tryggt företag.

 

Team MotorHalland 
Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

 

Frågor och ansökan
Låter det här intressant, skicka då din ansökan med CV och personligt brev märkt ”mekaniker” till johan.ahlstrom@motorhalland.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa eller maila Johan Ahlström på telefonnummer 035-18 07 62.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi genomför intervjuer löpande.

 

Hemsida

http://motorhalland.se/scania

Jourmekaniker

Efterfrågan av reparationer och service ökar och vi söker nu en rutinerad jour-mekaniker till vår Scania-verkstad i Halmstad.

Arbetsuppgifter

I din roll som mekaniker är du en nyckelperson då våra kunder kräver professionell service och noggrant utförda reparationer. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer. Dessutom ingår du i jourtjänst teamet med schema -lagd jour.

 

Din profil

Du har fler årig erfarenhet av reparationer av lastbilar, bussar och släpvagnar. Som person är du serviceinriktad, engagerad och utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla. Datorvana krävs då arbetet i många fall kräver uppkoppling av dator mot fordon.

Erfarenhet från branschen samt D-körkort är meriterande. Körkort med C-behörighet är ett krav. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med ett gott humör och hög arbetsmoral.

 

Vi erbjuder dig

* Omväxlande och självständigt arbete i ett stabilt & tryggt företag. * Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna. * Mycket goda möjligheter till vidareutbildning och vidareutveckling.

* Ett kvalitetstänkande företag.

* Bra lönevillkor

Arbetstider och information

 

Tjänsten är en heltidstjänst och schemalagd. Månadslön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Låter det här intressant, skicka då din ansökan märkt ”Jour mekaniker” till kennet.karjalainen@motorhalland.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Johan Ahlström på telefonnummer 035-18 07 62.

 

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi genomför intervjuer löpande.

 

Hemsida

http://motorhalland.se/scania