Här finner Du samtliga lediga tjänster samt ansökningsinformation, välkommen med Din ansökan!

Motorhalland är återförsäljare för Volkswagen, Volkswagen Transport, Seat, Skoda och Scania Lastbilar. Vi har en lång historia som uppskattad arbetsgivare inom regionen. Vi bedriver verksamheten i Halmstad och Laholm fördelat på tre olika anläggningar. Motorhalland har 120 anställda och omsatte 2016 ca 630 miljoner kronor vilket gör oss till ett av de större företagen i Länet. Vi arbetar ständigt med kvalité och miljö i fokus. Våra kunder och vår personal är de viktigaste komponenterna i vår verksamhet.

Bilmekaniker

Ort: Halmstad

 Bilförsäljning har ökat kontinuerligt och vår verksamhet växer i positiv riktning, därför söker nu Motorhalland flera nya medarbetare inom olika befattningar som vill vara med och ge våra kunder kompetent och kvalificerad service.

 Motorhalland kommer att förstärka verkstadsavdelningen med ytterligare mekaniker och söker nu en kvalificerad bilmekaniker som kan arbeta med service och reparationer.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker och har arbetat flera år med reparationer och service av personbilar. Du ska minst ha B-körkort. Arbetet kräver att du har god datorvana och har lätt för att samarbeta med kollegor. Som person vill vi att du är engagerad i ditt jobb och har en stark ansvarskänsla. För att klara jobbet som fordonsmekaniker på ett bra sätt krävs noggrannhet och att du har förmågan att arbeta självständigt samt är väldigt serviceinriktad.

 

Vi erbjuder ett mycket omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt företag, där det för rätt person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling och framgång. Vi ser såklart till att du får all den utbildning och information du behöver komplettera med för att lyckas i rollen.

 

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag: Sök tjänsten omgående via vår hemsida. www.onepartnergroup.se

 

För information: Carl Mårtensson 0733-64 99 72, carl.martensson@onepartnergroup.se