Här finner Du samtliga lediga tjänster samt ansökningsinformation, välkommen med Din ansökan!

Motorhalland är återförsäljare för Volkswagen, Volkswagen Transport, Seat, Skoda och Scania Lastbilar. Vi har en lång historia som uppskattad arbetsgivare inom regionen. Vi bedriver verksamheten i Halmstad och Laholm fördelat på tre olika anläggningar. Motorhalland har 120 anställda och omsatte 2016 ca 630 miljoner kronor vilket gör oss till ett av de större företagen i Länet. Vi arbetar ständigt med kvalité och miljö i fokus. Våra kunder och vår personal är de viktigaste komponenterna i vår verksamhet.

Är du vår nya Skoda-säljare?

Team Skoda söker en framtidsinriktad säljare

Bilmarknaden står inför stora förändringar i.o.m elbilarnas snabba introduktion och etablering, nya transportlösningar, större fokus på helhetslösningar och autonoma fordon för att bara ta några ex. Då det just nu går väldigt bra för vårt företag och För att kunna möta denna framtid på bästa vis för våra kunder behöver vi nu utöka vår säljstyrka med ännu en driven och framtidsorienterad säljare.

Vi behöver en teknisk intresserad kille eller tjej som alltid sätter kunden i centrum och ger denne ett förtroendeingivande, professionellt och mycket trevligt bemötande. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder och du ingår i ett stort team där alla delar denna målsättning.

Ditt uppdrag Som säljare hos oss är att ta hand om hela affären, från det första mötet med kunden till leverans av bilen, uppföljning och kontinuerlig kontakt genom hela dennes bilägande. Vi tror att du är intresserad av nya tekniska lösningar, driven, målinriktad samt förstår vikten av att arbeta proaktivt. Du gillar att träffa människor och vill utvecklas hela tiden.

B-körkort är ett krav, teknisk kompetens och god förmåga att hantera datorer är meriterande. Att kunna utrycka sig väl i tal och skrift är en självklarhet. Vi värdesätter en mycket god förmåga att bemöta kunder och förstå deras behov. Har du jobbat i liknade positioner förut är detta givetvis också bra.

Att jobba med oss
Vi utvecklas ständigt och tycker att det både är en självklarhet och dessutom roligt. Både anställda såväl som företag behöver förändring och utveckling för att må bra och detta är något vi prioriterar väldigt högt. Att vårda både våra kunder och vår personal är vad som ger oss framgång, det tror vi stenhårt på. Vi vill hjälpa dig att utvecklas och trivas och vi räknar med att du vill bidra till vår utveckling. Det är en viktig del i vår företagskultur. Att ta vara på erfarenheter, tankar och idéer gör att vi lär av varandra. Det är så vi utvecklas och vårt mål är att fortsätta att vara den bästa återförsäljaren i Halmstad.

Ansök nu
Är du den som brinner för att ge våra kunder bästa tänkbara service och vill jobba i ett proaktivt företag med stor framtidsorientering ser vi gärna din ansökan hos oss snarast möjligt. I tjänsten ingår tjänstebil och tjänstetelefon. Lönen är individuell och mycket anpassningsbar.

För mer information om tjänsten eller frågor kontakta vår märkeschef Per Cronqvist.
Ansökan skickas via mail till Per på: Per.cronqvist@motorhalland.se,

Märk gärna din ansökan med ”Bilförsäljare Skoda Motorhalland.

Lycka till och hoppas att vi får jobba tillsammans i framtiden!

Mvh, Team Skoda

Per Cronqvist
tel: 035-180728
e-mail: per.cronqvist@motorhalland.se

Motorhalland söker nu Kundmottagare / Skadevärderare

Som kundmottagare på skadesidan skall du tycka om att möta människor och ge dem service i toppklass.
Du ingår i ett team av kundmottagare. I dina arbetsuppgifter ingår att på plats, och via telefon, hjälpa kund med sin skada/försäkringsärende. I detta ingår skadebesiktningar, registrering av arbetsorder, bokningar samt kundsupport gällande order och leverans.

 

Vi söker dig med ett brinnande intresse för bilar och med god kännedom om skador i fordonsbranschen.
Det är meriterande om du har kunskaper inom karosseri och lack. Det är en fördel om du har erfarenhet av programmen Cabas, Cabplan och Automaster som är de vi använder.

 

Som person är du noggrann, självgående och effektiv samtidigt som du är serviceinriktad, samarbetsvillig, flexibel och prestigelös.

 

Du är van vid att ha telefonen och datorn som arbetsredskap.
B-körkort är givetvis krav.

 

Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

 

 

Finner du denna tjänst intressant, så skicka din ansökan till cv@jobbolaget.se Observera att tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi har hittat rätt person. Vid frågor kontakta Mats J Gustafsson på 0735-181522.