Här finner Du samtliga lediga tjänster samt ansökningsinformation, välkommen med Din ansökan!

Motorhalland är återförsäljare för Volkswagen, Volkswagen Transport, Seat, Skoda och Scania Lastbilar. Vi har en lång historia som uppskattad arbetsgivare inom regionen. Vi bedriver verksamheten i Halmstad och Laholm fördelat på tre olika anläggningar. Motorhalland har 120 anställda och omsatte 2016 ca 630 miljoner kronor vilket gör oss till ett av de större företagen i Länet. Vi arbetar ständigt med kvalité och miljö i fokus. Våra kunder och vår personal är de viktigaste komponenterna i vår verksamhet.

MotorHalland söker nu Tekniker

Till vår anläggning i Halmstad söker vi dig som är utbildad fordonstekniker.

 

Vi söker dig med ett brinnande intresse för bilar och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem.

Du är serviceinriktad, noggrann, engagerad och har förmågan att arbeta självständigt, är stresstålig och lätt för att sammarbeta.

Arbetet innebär att utföra service, reparationer och felsökning.

 

Du som söker har utbildning inom fordonsteknik, el, data eller liknande. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vi erbjuder ett mycket omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt företag, där det för rätt person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling och framgång. Vi ser såklart till att du får all den utbildning och information du behöver komplettera med för att lyckas i rollen.

 Tjänsten är på heltid och tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan till oss!

 

Ansökan skickas med CV per mail till magnus.haggren@motorhalland.se. Skriv ”Ansökan tekniker” som ämne på mailet. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Haggren. 035-180737

 

 

Vi söker nu: Testare/Rekonditionerare/Mekaniker

 

Vi behöver omgående utöka vårt team med en duktig allt-i-allo, kille eller tjej.

Vi erbjuder Dig ett spännande och utvecklande arbete där Du får arbeta med Sveriges största och starkaste varumärken.

Till vår anläggning i Halmstad söker vi nu en motiverad, driftig och flexibel allt-i-allo. Du kommer in i ett spännande skede i en mycket stark bilmarknad, vi satsar stort på att utveckla vårt företag ytterligare inför flytten till nya anpassade lokaler på flygstaden i Halmstad. Kundfokus, ärlighet och kompetens ger oss unika fördelar på en konkurrensutsatt marknad. 

Du kommer att arbeta med att testa bilar, jobba med rekonditionering samt även utföra diverse enklare mekanikerarbeten. Kort sagt, du behöver kunna lite av varje.

 

Är du en teknikintresserad person som är duktig på att jobba med flera saker samtidigt och nyfiken på att lära dig nya saker ser vi gärna att du ansöker hos oss.Erfarenhet från branschen eller tidigare liknande jobb är meriterande men inget krav.

 

Välkommen till vårt team för ett fortsatt byggande av Halmstads bästa bilföretag.

Vi rekryterar löpande. B-körkort är ett krav

 

För ansökan/mer information om tjänsten:

Skicka personligt CV till:
mats.arvidsson@motorhalland.se
035-180745