Här finner Du samtliga lediga tjänster samt ansökningsinformation, välkommen med Din ansökan!

Motorhalland är återförsäljare för Volkswagen, Volkswagen Transport, Seat, Skoda och Scania Lastbilar. Vi har en lång historia som uppskattad arbetsgivare inom regionen. Vi bedriver verksamheten i Halmstad och Laholm fördelat på tre olika anläggningar. Motorhalland har 120 anställda och omsatte 2016 ca 630 miljoner kronor vilket gör oss till ett av de större företagen i Länet. Vi arbetar ständigt med kvalité och miljö i fokus. Våra kunder och vår personal är de viktigaste komponenterna i vår verksamhet.

MotorHalland söker nu Tekniker

Till vår anläggning i Halmstad söker vi dig som är utbildad fordonstekniker.

 

 

Vi söker dig med ett brinnande intresse för bilar och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem.

Du är serviceinriktad, noggrann, engagerad och har förmågan att arbeta självständigt, är stresstålig och lätt för att sammarbeta.

Arbetet innebär att utföra service, reparationer och felsökning.

 

Du som söker har utbildning inom fordonsteknik, el, data eller liknande. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vi erbjuder ett mycket omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt företag, där det för rätt person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling och framgång. Vi ser såklart till att du får all den utbildning och information du behöver komplettera med för att lyckas i rollen.

 

Tjänsten är på heltid och tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan till oss senast 15 mars 2018.

 

Ansökan skickas med CV per mail till magnus.haggren@motorhalland.se. Skriv ”Ansökan tekniker” som ämne på mailet. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Haggren. 035-180737